Monday, 17 September 2012

Giliran saya bila lagi?????


Assalamualaikum, salam sejahtera..

Kalau dah jodoh x ke mana. X kenal usia kalau seru dah sampai soo go on je la kan. Hehehehe. Semalam nisha berkesempatan pergi mjlis pertunangan kawan satu mrsm dulu. Semuanya berjalan lancar. Alhamdulilah..Nisha smpai majlis dorg dah lambat.. syg x dpt tgk moment sarung cincin tuu.hehe. tapi tula, org lain yg tunang nisha yang excited..haha..terlebih sudah!!..biasalah tu, mana x excited yg bertunang tu both of them sebaya dgn nisha tu yg ttbe rasa diri ni mcm dah layak sangat je dapat title tunangan org ek.tapi apa nak buat, semuanya tuhan dah rancgkan yg terbaik buat kita.^ ^..so, sesuai dgn title entry ni nisha pun tertnya2, “ giliran saya bila lagi ??”..insyaAllah masanya akan tiba jugak..huhuhu…

...apa2 pun,tahniah buat nurul amira ( misao) dan hanis .. semoga ikatan pertunangan yang dibina sampai ke jinjang pelamin. Amin..

ambik aura org tunang la katakan.. hehehe. congrate mira! i'm happy 4 u..

antara hantaran dari pihak Hanis utk mira..simple but nice..




2 comments:

  1. insyallah..tggu nisha 25 nti yer..huhuhu

    ReplyDelete
  2. amin, tenkiu sahabat.. :) ok, dah kna prepare fizikal dan mental dari sekarang la ni. huhu.

    ReplyDelete